It's All About Hair

Valg af din frisure

Jeg er vild med når jeg skal skabe en ny frisure på en kunde. Et er mode men stil kræver i den grad at ens personlighed skinner igennem og at du kan kende dig selv i den frisure du ender ud med.

Det er min opgave som frisør at skabe den frisure du vælger, så den passer til din ansigtsform og stil. Det er vigtigt for mig at vide, hvor lang tid du vil bruge på at style dit hår, ønsker du at bruge produkter i håret, hvor ofte ønsker du dine frisørbesøg skal være, farver du dit hår, hvilken produkter vasker og plejer du dit hår med og hvilket arbejde har du (arbejder du inde eller ude, skal du repræsentere et eller andet, bærer du hovedbeklædning osv.)

Ofte synes jeg det er dejligt når nye kunder medbringer et billed. Vi ved jo alle, at man aldrig kommer til at ligne dem på billederne, men det kan give et godt hint om hvilken stil du er til. I dag hvor ens garderobe kan indeholde mange stilarter, at det vigtigt at finde en frisure der kan styles på mange måder, her tænker jeg klassisk, pjusket look, festligt osv.

Jeg vælger altid selv en frisure der kan styles på mange måder, så jeg kan skifte stil alt efter humør og lyst. Det vigtigeste er klart at finde frem til den helt rigtige frisør for dig, som kan rådgive dig i den helt rigtige frisure til dig.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch