It's All About Hair

Mit besøg hos Qak's

Engang imellem forkæler jeg mig selv og vælger at sætte mig i stolen hos mine frisør kollegaer. Dels for at nyde oplevelsen, men også for at hente inspiration. For jeg lærer rigtig meget af at blive betjent som en kunde og opleve fornemmelsen af at komme med nogle forventninger og håbe på de bliver infriet. Jeg får altid inspiration i de andres måde at gøre tingene på, deres indretning, hvilke produkter de bruger, hvordan de modtager kunderne og behandler dem under besøget og stemningen i den salon jeg besøger.

Sidste uge satte jeg mig i stolen hos Anette som er den ene af de to der ejer Oak's, som ligger i Hellerup. Jeg kender Anette og Regitta fra Intercoiffure som de også er medlem af, de har drevet salonen i 15 år og arbejdet sammen i 29 år (det er sgu godt gået).

Jeg nød virkelig min behandling og jeg er vild med stemningen i salonen, som er rolig og behagelig til trods for de arbejder mange i Oak's. De arbejder alle i salonen på et fagligt højt niveau og jeg følte virkelig jeg blev forkælet og er glad for min nye frisure.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch