It's All About Hair

Conditioner i hovedbunden

Conditioner eller balsam som nogen også kalder det, er tænkt til at blødgøre håret og lette friseringen og det hjælper på ingen måde på tør hovedbund, (der findes specielle produkter som giver pleje til tør hovedbund) Conditioneren trækker ikke ind i håret som en hårkur gør, men ligger sig udenpå hårstrået. Det er derfor fejlagtigt at bruge det som man bruger sin shampoo. Conditioneren får håret til at klaske sammen og du kommer til at bruge dobbelt så meget stylingsprodukt for at løfte håret igen når du skal style det.

Jeg gør altid det, at når jeg har vasket håret med shampoo så trykker jeg det værste af det overskyende vand ud af håret, laver en hestehale og det er i den jeg påfører min conditioner, fordeler det godt i hestehalen og på den måde undgår det kommer ind til hovedbunden. Husk at overholde trækketiden som står på emballagen.

Hvad så hvis håret er så kort at man ikke kan lave en hestehale? Så vil jeg overveje om der overhoved er behov for at bruge conditioner, da en god plejende shampoo ofte er nok og er den ikke, så kom det kun i det yderste af spidserne.

Jeg anbefaler ofte mine kunder at bruge en kur som conditioner i stedet, da den trækker mere ind i håret også selvom den ikke får den fulde indvirknings tid.

Men som altid snak med din frisør så du er sikker på du bruger netop de produkter dit hår har brug for. Det forkerte valg kan ødelægge hele den lækre klipning du har fået....

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch