It's All About Hair

Når de grå hår viser sig

Så længe vi ikke har de grå hår elsker vi dem, når de første så dukker op skal vi da lige tænke lidt over hvad vi endelig mener om dem.

Jeg har selv kun hvad der kan tælles på to hænder endnu, så kan ikke helt selv beskrive hvad jeg selv føler. Men tro mig, i skal nok komme til at hører om det hvis den store krise indfinder sig......

Mange af mine kunder vælger at få farvet deres hår, mens andre elsker hvert et gråt hår og kan slet ikke vente på at alt deres hår bliver gråt.

Problemet er mange gange, at der kan gå temmelig mange år fra det første viser sig og til alt håret er gråt eller til der er så stor overvægt at de grå hår, at man kan få det GRÅ LOOK.

Uanset hvad man er til, skal man forholde sig til at håret er i gang med at forandre sig. Den mest synlige forandring er selvfølgelig at pigmentet forsvinder i håret, men ligesom ens hud bliver mere tør med alderen bliver ens hovedbund det også, fordi man producerer mindre fedt. Det er derfor vigtigt, at der bliver taget hensyn til dét når du vælger hvilken shampoo og hårkur du vælger at bruge til dit hår.

Rådfør dig altid med din frisør når du skal købe nyt, så du er sikker på at du får den som passer bedst til dig og dit hårs behov. Husk det hele tiden ændrer sig også i forhold til årstiden.

Med hensyn til stylingsprodukter er det heller ikke lige meget hvilke du bruger. Når dit hår har brug for mere pleje er det vigitgt at du bruger varmebeskyttende produkter, inden du føntørrer og bruger andre varmeredskaber, så håret ikke bliver mere tørt af at bruge dem.

Husk altid plejen inden du bruger skum, voks eller hårlak.

Ja, det er ikke altid nemmere at blive ældre, men det er der vel heller ingen der havde lovet........men så længe man føler man har et lækkert hår så gør det heller ikke noget.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch