It's All About Hair

Kan man farve sit hår selv?

Nogle vælger at farve deres hår selv for at spare penge, da det jo er billigere end at gå til frisøren. Desværre oplever jeg tit, at det ikke bliver som man havde forventet. Det er ofte lysningsfarverne som driller, da man ikke er klar over hvor mange røde pigmenter ens hår indeholder og så kommer farven til at ligne en "påskekylling" eller en "isbjørnenumse". Hvis det ikke var meningen, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, da man alligevel ender i stolen ved frisøren.

Har du haft farvet dit hår mørkt og vælger at vil være blond og har en udvoksning på 3-4 cm, vil du opleve at det i bunden bliver en helt anden farve end den gør, hvor den mørke farve var. Man skal man afrense farven af først og det anbefaler jeg, at man overhovedet ikke går i gang med selv.

Noget andet er også hvilken kvalitet ens hår har. Kan håret klare det produkt man havde tænkt sig at anvende? Er produktet af en ordenlig kvalite?, bliver trække - tiden og brugsanvisningen overholdt?.

I salonen sælger vi farver til hjemmebrug, som er toningsfarver uden ammoniak. Vi sælger kun farver der kan friske ens hår farve op eller gøre ens hårfarve mere mørk, rød eller gylden. Lysningsfarver sælger vi ikke, da vi ikke anbefaler at man gør det selv.

Vi rådgiver gerne vores kunder om hvilken farve vi kan anbefale dem og brugen af den. Vi kan selvfølgelig ikke give nogen garanti, da det ikke er os der kommer produktet i håret og derfor ikke ved om den er anvendt korrekt.

Så ja man kan godt farve sit hår selv, hvis man tager sine forholdsregler.

Nogle af mine kunder bruger dem til at friske den hårfarve op som jeg har kommet i, så de hele tiden har en lækker farve med en masse glans.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch