It's All About Hair

Håret og din alder!

Der sker rigtig meget med ens hår igennem alderen. Hvert årti kræver noget forskelligt.

20 ÅR+ Det er her ens hår er på toppen. Det er dog i den alder at mange kvinder vælger at få børn og derfor gennemgår hormonelle forandringer, som ofte giver udslag i hårtab (hos de fleste vokser det ud igen)

Gode råd!.. Plej og pas godt på dit hår. Har du været gravid er det rigtig vigtig at du bruger de rigtige produkter til at genskabe kvaliteten på håret igen. Hårolie er nemt at bruge hvis man har en travl hverdag, den giver ikke så meget som en hårkur, men mere en conditioner.

30 ÅR+ Det er nu mange oplever at deres hår begynder at blive tyndere og de første grå hår kan titte frem. Nogle vælger først at få børn i denne alder. Frisuren skal være let at style, da man ofte har fuld speed på karrieren.

GODE RÅD!.. Her er det vigtigt du tilpasser din hårpleje efter dit hårs behov. Vigtigheden i brug af hårkur får en hel anden betydning end før. Hårkuren styrker dit hår og giver glans, så det ser velplejet ud. Kniber det med tiden, så vælg produkter med pleje som ikke skal skylles ud igen.

40 ÅR+ Antallet af hårstrå reduceres i dette årti og selve hårstrået bliver tyndere. Dog hvis du har fået grå hår, vil de virke mere grove. Talgproduktionen i hovedbunden bliver mindre og hovedbunden kan derfor blive mere tør, på samme måde som din hud.

GODE RÅD!.. Det er her man for alvor kan mærke hvis man ikke bruger de rigtige produkter. Sørg for nærende pleje både til dit hår og hovedbund. Fiskeoliepiller er godt at spise for at give en hjælpende hånd indefra. Brug glansspray som det sidste når du har stylet dit hår, så det ser glansfuldt og velplejet ud.

50 ÅR OG OPEFTER!

Håret vil nu være mærkbart tyndere og strukturen forandres på håret. Nogle vil opleve at blive helt gråhåret, så det er nu man skal vælge om man vil forsætte med at farve hår eller man skal vælge det GRÅ LOOK. Mange vælger også at ændre frisuren, fordi håret har en anden kvalitet og man skal lære sit hår at kende på en helt ny måde.

GODE RÅD!.. Brug produkter der giver mere volume og fylde i håret. Gå efter produkter der også har en genopbyggende effekt. Rådfør dig med din frisør, så du kan få det der passer til dig og hvor du er i dit HÅRLIV! Vælg en frisure der passer til hvordan strukturen er i håret nu og værd opmærksom på, at også dine ansigtstræk ændrer sig. Din frisure skal gøre noget godt også for dit ansigt.

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch