It's All About Hair

Hvad afgør hårets længde

Som udgangspunkt vokser et hår ca.1-2 cm om måneden. Mørkt hår vokser ofte hurtigere end lyst hår. Hvert hårstrå har et vis antal skællag, der påvirker dets evne til at modstå slitage og her er der igen forskel på lyst og mørkt hår. Et lyst hår er ofte fint og har få skællag. Et mørkt hår har som regel mange flere skællag og derfor mere modstandsdygtig, som gør det kan blive længere. Håret har desuden en vækst og en hvileperiode. Som regel varer vækstperioden ca.3 år, mens hvileperioden blot varer ca. 3 måneder.

Disse perioder kan godt variere og resultere i hvor langt et hår kan blive. Håret vokser i vækstperioden og begynder at falde af i hvileperioden, derefter begynder et nyt hår at vokse frem. Der er derfor mange forskellige faktorer der spiller ind når man vil have et langt hår.

En sidste meget vigtig faktor for at håret kan blive langt, er plejen af dit hår. Rådfør dig med din frisør så du får de rigtige produkter der passer til netop dit hår. Find også ud af sammen hvor ofte det er nødvendigt at få klippet spidserne, så dit hår hele tiden ser velplejet og sundt ud.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch