It's All About Hair

Sexet strand look!

Saltvandspray skaber volume og fylde i alle hårtyper, samtidlig med man får et lækkert BEACH-LOOK, som man ellers kun får efter en hel dag ved stranden.

Der findes mange typer saltvandspray, jeg kan anbefale Davines More inside Sea Salt Spray som er parabenefri. Den er utrolig nem at arbejde med og giver et fantastisk look.

Når du har vasket dit hår skal du frotté tørre det godt med dit håndklæde, spray derefter saltvandspray i det halvvåde hår, hvor meget der skal i, skal du prøve dig frem med, det afhænger af din hårtype. Derefter tørrer du dit hår med en føntørrer med diffuser, den spreder luften og på den måde er den med til at skabe lidt bevægelse i dit hår. Du kan også vælge at lade dit hår tørre af sig selv og kramme i det imens det tørrer. Det er først når håret er næsten helt tørt du kan mærke den optimale effekt af saltvandsprayen og om du har fået nok produkt i. Hvis ikke, tilfører du lidt ekstra.

Saltvandspray kan også bruges i tørt hår for at restyle det de dage du ikke vasker hår eller bare ønsker at friske din frisure op.

Saltvandspray giver håret en lidt grov struktur og fylde som når man har badet i havvandet.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch