It's All About Hair

Lækkert kort hår

Kort hår er altid en super aktuel klipning i hårmoden. De sidste par år har undercut været populært både sammen med de kort klippede skarpe frisure eller sammen med et mere pjusket look.

Det korte hår passer godt til vores skandinaviske fine hår, som ikke altid egner sig til at være langt. Ender du med at klippe dit lange hår af, skal du selvfølgelig overveje din beslutning grundigt. Vælg altid en korthårsfrisure der kan styles på flere måder. Nogle kan føle de har svært ved at style et kort hår når de skal til fest, men det kan sagtens lade sig gøre at frisuren ser festlig ud. Skuespiller Trine Dyrholm er et godt bevis, hun formår virkelig at style sit korte hår, så det har fylde og virker meget festligt.

Jeg har den holdning, at har man langt hår, skal det andet end bare sættes i en hestehale hver dag, for ellers kan man ligeså godt klippe det kort, det giver samme udtryk.

Vælger du at lade de lange lokker falde til fordel for en smart kort frisure, skal det først ske når du er helt klar til det. Sammen med din frisør skal i finde frem til den helt rigtige korthårsfrisure der vil klæde dig og dit ansigt. Jeg synes det er vigtigt du finder en frisure der stadig har det feminine look og ikke bliver kortere end du stadig har en fornemmelse af hår på hovedet.

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

CRAZY ABOUT IT

WELLA TREND FORÅR 2023

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch