It's All About Hair

Overvejer du Pagehår?

Er du træt af din sædvanlige frisure, som du har haft i mange år, kunne det måske være forfriskende med en smuk page. Men skal den være pjusket, skarp, kort, halvlang, krøllet eller kantet, det er ikke ligegyldigt hvilken type page du vælger.

De fleste ansigtformer kan bære pagehår. Men har du en rund ansigtsform, skal du passe på hvor kort du klipper din page. Gå efter en halvlang page, der ligger nogle centimeter under din hage, da det optisk vil forlænge dit ansigt.

Er din ansigtsform lang, vil det se bedst ud hvis pagen går til hagen eller den er klippet i forskellige længder. På den måde får du mere bredde på dit ansigt og udligner din lange ansigtsform. Har du naturkrøllet hår og ønsker at bruge dine lækre krøller, er det vigtigt at du ikke får klippet din page for kort, da det så kan have en tendens til at blive for bobbet.

Har du fint hår, vil pagehår give dig rigtig meget fylde. Pas på med for mange etager, da det gør page frisuren mere flad i et fint hår.

Om du skal vælge pandehår eller ej til din page, afhænger af din ansigtsform, tykkelsen på dit hår og om det passer til den type page du vælger.

En page ser altid smuk ud og er nem at style. Mange tror der kun findes den klassiske page, men nej der findes et hav af variationer. Det er vigtigt du finder en frisør der kan vejlede dig til den helt rigtige page frisure til netop dig og din ansigtsform.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch