It's All About Hair

Plej dit hår med hårkur

Sommeren er over os og det er nu, det er vigtigt du husker at bruge hårkur. Hvis dit hår klasker sammen når du bruger hårkur, er det fordi du bruger en der ikke passer til dit hår, bruger den for ofte eller forkert.

Når du har fundet den hårkur der passer til dit hår (rådfør dig altid med din frisør, da dit hår hele tiden forandrer sig og derfor ikke har brug for den samme hele året), vasker du dit hår, frotté tørrer håret godt med håndklædet. Er der for meget vand i håret inden du kommer kuren i, kan håret ikke absorberer kuren og du får derfor ikke det optimale ud af din behandling. Lav en hestehale og fordel kuren i længderne, frisér håret igennem med en bredtandet kam, så du på den måde fordeler kuren. Lad hårkuren trække den tid der står anført på brugsanvisningen.

Jeg bliver ofte spurgt om det er en god ide at lade hårkuren trække i længere tid, det kan man godt, men man opnår ikke større effekt, da den kun arbejder i den anførte trækketid.

Hvor ofte du skal bruge hårkuren, skal du rådfører dig med din frisør om. Oplever du pludselig håret begynder at virke tungt af hårkuren, er håret mættet og du skal gå længere mellem dine kurbehandlinger.

Er du i svømmehallen og har du mulighed for at gå i sauna, så kom hårkuren i og sæt dig i saunaen mens den skal trække, det giver en rigtig god effekt.

Husk at bruge din hårkur, som du er blevet anvist af din frisør. Det hjælper ikke kun at bruge den en gang om året, for så får du ikke genopbygget dit hår.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch