It's All About Hair

Gråt hår er hot!

Det har aldrig været mere hot at farve sit hår gråt og er du en af dem der ønsker sig "GRANNY HAIR" er der nogle overvejelser du er nød til at gøre dig.

For du kan få gråt (GRANNY HAIR) skal grundlaget inden man kommer den grå farve på i håret være platin blond eller meget lyst, ellers kan de grå pigmenter ikke trænge igennem eller bide på håret.

Har du mørkt hår, har du mange røde pigmenter i håret som gør det er vanskeligt at lysne håret og det vil derfor tage lang tid. Ofte skal det gøres over flere omgange før det rigtige resultat er opnået. Det vil kræve du vil pleje dit hår med Olaplex og andre produkter for ikke at få et ødelagt hår, da det er en hård belastning for håret at blive lysnet så meget. Nogen kan også opleve at det ikke er muligt at lysne håret nok ned til man kan opnå det grå look.

Er du farvet mørk eller rød er det en endnu mere vanskelig proces, hvis du skal opnå det grå look. De kunstige pigmenter er endnu mere vanskelige at lysne end ens egen naturlige farve, men det er en helt anden snak, rådfør dig med din frisør om det kan lade sig gøre.

Er du derimod lyshåret fra naturen og gerne vil have det grå look, er du heldig. Du kan nemlig nøjes med at få den grå farve i eller måske vil det kræve en lille lysning inden, men på ingen måde en længere proces. Du skal dog stadig pleje dit hår med gode produkter.

Sidst skal du gøre op med dig selv om du har tid, lyst og økonomi til at få det grå look, da det kræver et højt vedligeholdelses niveau. Det er forskelligt fra hår till hår, hvor ofte man skal farve det gråt, men de fleste skal farve det hver 14 dag til 1 gang om måneden. Er du lysnet først skal bunden lysnes igen i takt med den vokser ud. Du skal bruge silver shampoo og conditioner eller farvebomber til at vedligeholde farve med der hjemme.

Er du stadig vild efter at få Granny hair så rådfør dig med din frisør om hvad der skal til for du kan opnå det grå look....

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch