It's All About Hair

Wella-contouring

Contouring er en teknik man bruger, hvorpå man bruger make-up til at forme ansigtet med. På de områder man gerne vil fremhæve, lægges der en farve (lys) og på de områder man gerne vil skjule, lægges der en mørk farve (skygge). Det skabes med en foundation, mørk og lys pudder eller highlighter.

Med de produkter og teknikker kan der fremhæves kindben, gøre et rundt ansigt smallere, et aflangt ansigt kortere, skjule en dobbelthage, løfte bryn, med andre ord skabe dit ansigt som du ønsker det.

Wella har skabt WELLACONTOURING. Hvor der med hårfarven, fremhæves det helt rigtige til netop dit ansigt. Igen mørkt skjuler og lyst fremhæver. Først bliver dit hår klippet i en frisure, som løfter og bidrager til den rigtige fylde til ansigtet. Derefter vælges farven ud fra dit ønske, selvfølgelig i samarbejde med os og teknikken der bruges når farven eller farverne ligges i håret, afhænges af på samme måde som make-uppen, hvor der er brug for at skjule eller fremhæve. På den måde skabes det helt rigtige look til netop ansigtet............ Årstidens tendenser bliver selvfølgelig flettet ind i frisuren, men det unikke look bliver skabt, fordi det netop skabes til dig og kun til dig. Der vil ikke være andre der går rundt med det samme look som dit........

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch