Crazy About It

Design din egen kuffert

For 3/4 år siden da jeg klippede Michael, spurgte han mig: Hvad siger du til hvis du kunne designe din egen kuffert?

Fedt sagde jeg.......og den holder hele vejen. Vi taler om Michael og Lene Wilkens fra Svendborg som har gang i det helt store.

På wilkens.com kan man designe sin egen kuffert og nu også sit eget ur. Det hele blev stille skudt i gang i slutningen af sidste år, efter at de har knoklet på det siden 2013.

Holdet bag kufferterne er Argentinske designer Mauro Bianucci og den Amerikanske producent Ryan Motley. Bag urene er det den danske designer Mads Odgaard og den berømte schweiziske ur producent Roventa-Henex.

Målet har hele tiden været at lave noget der er funktionelt, klassisk og at designet skal kunne holde mere end 25 år. Det er værdifuldt fordi det er lavet af de bedste materialer og at produkterne fortæller en historie, da de er sammensat og lavet personligt til den enkelte person.

Jeg glæder mig til at følge udviklingen af de nye produkter som Wilkens vil lancere de næste år. Man bliver en lille smule stolt af at være svendborgenser, når man hører om Michael og hans mod til at gå ALL IN.

Prøv selv at gå ind på www.wilkens.com design din personlige kuffert.

Både kuffert og ur står øverst på min egen ønskeseddel!

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch