Crazy About It

Den store dag

Foråret er kommet og sommeren nærmer sig, det betyder også at bryllups sæsonen bliver skudt i gang. Et bryllup er en fantastik fest, uanset om man selv skal giftes eller man skal til bryllup. Skal man selv giftes er der en masse ting man skal tage stilling til, lokaler, mad, fotograf, tøj, hår, kirke/borgerlig vielse, stor/lille fest og meget mere. Jeg føler mig meget privilegeret når en brud eller brudgom vælger mig til at style dem til deres store dag. Det er et stort ansvar at få, men noget af det jeg elsker allermest ved at være frisør.

Jeg laver altid en prøveopsætning på mine brude, hvor vi sammen finder ud af hvordan bruden skal se ud på selve dagen, så hun kan sidde og slappe af når hun ved på forhånd hvordan hun kommer til at se ud.

Jeg ligger stor vægt på at personliggøre brudens look, da det er vigtigt det er en helhed og alt går op i en større enhed. Skal man vælge slør, blomster eller andet pynt til frisuren, er noget vi sammen finder frem til, alt efter valg af kjole og hvilke type bryllup det er man ønsker.

Med hensyn til valg af blomsterdekoratør til dekorerer kirken, bordene og binde brudebuketten, kan jeg varmt anbefale Charlotte Franke. Hun laver altid noget helt unikt og smukt. Lokaler findes der jo et hav af i Svendborg, Huset Siloam er en istandsat kirke, meget smukt og anderledes. Hotel Stella Maris med sin fantastiske beliggenhed er absolut et perfekt sted for et romantisk bryllup, men der findes også mange andre dejlige steder i Svendborg.

Det vigtigeste er man sammen med sin kommende ægtefælle sætter sig ned og finder ud af hvilket type bryllup ønsker i jer og finder frem til de folk der kan hjælpe jer, så det bliver den mest fantastiske dag i jeres liv.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch