Crazy About It

Mason Pearson hårbørster

Mason Pearson hårbøste blev opfundet i 1885 og produceres stadig efter samme metode. Børsten er unik da den er bygget op på en speciel gummipude, hårene kan være vildsvinehår eller en blanding af vildsvinehår, nylon eller ren nylon.

Når du bruger børsten masserer den hovedbunden, hvilket øger blodgennemstrømningen. Den afhjælper problemer med ophobning af skæl på hovedbunden. Vildsvinehårerne fordeler de naturlige olier fra hovedbunden ud på hårstrået, så håret bliver mere glansfuldt, længderne sundere og hovedbunden mindre fedtet. Det sidste erstatter hyppig hårvask.

En Mason Pearson børste er håndlavet og er en kombinatiion af godt håndværk og ekstrem slidstærke materialer, det er derfor ikke uhørt at en Mason Pearson børste kan holde ens livstid. Med andre ord, med en Mason Pearson børste er du sikret et fløjlsblødt hår, der skinner af sudhed og velvære.

Som frisør er det altid en fornøjelse at arbejde med kvalitets produkter og en fornøjelse når man kan tilbyde sine kunder et produkt man ved de bliver tilfredse med.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch