Crazy About It

En smuk make-up!

Ønsker du en smuk naturlig make-up, er hemmeligheden at bruge en PRIMER.

En make-up primer til ansigtet er designet til at gøre din ansigtshud flot, ensartet og udligne eventuelt ujævn hud og de forskellige nuancer huden har.

Når du bruger primer vil du opleve, at din make-up generelt holder længere, end den ville uden og din make-up vil samtidig se flottere ud.

"PRIMER" betyder at det er noget man gør først og det er dit grundlag. Du skal altså bruge din primer som det absolutte første, efter du har renset din hud og påført din ansigtscreme. Lad primeren tørre et par minutter og derefter påfører du resten af din make-up.

Primeren bruges som base under foundation eller pudder, der findes også primer med farve og med den kan du måske helt undlade foundation og pudder. Vælger du en primer med farve, så pas på ikke at vælge en der er for mørk i forhold til din egen hudfarve, da det så kan virke som om det er en maske du har på.

Jeg kan anbefale Delilahs primer, den er så lækker at arbejde med og man kan ikke mærke man har noget på. Den findes neutral og er derfor uden farve.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch