Crazy About It

Gourmetkursus hos Styrbæks

D.24 maj skulle vores intercoiffure møde foregå på Fyn. Mødet blev afholdt hos Styrbæks Gourmetrestaurant i Odense. Et fynsk gastronomisk projekt med kvalitetsfødevarer som basis for en virksomhed, der spænder fra Gourmetrestaurant, kokkekurser og teambuilding til selskaber, møder og produktudvikling.

Mødet startede med, at os tre nye medlemmer af Intercoiffure skulle vise lidt lækkert hår for de andre. Derefter overtog Klavs Styrkæk scenen, hvor han fortalte om udviklingen i deres forretning og hvad de får deres hverdag til at gå med, vi fik også forskellige smagsprøver, hvem havde troet jeg skulle spise andetunge??? Derefter var det vores tur til at indtage deres køkken. En gennemgang af dens 8 retters menu vi skulle igang med og så var vi klar.

Da alt mad var lavet, satte vi os til bords og fik det hele serveret. En fantastisk oplevelse, hvor gode råvarer bliver vægtet meget højt. Hyggelige omgivelser, hyggelig stemning, med andre ord, absolut et besøg værd.

Kom som almindelig gæst eller lav det som en firma arrangement eller teambuilding, det er klart en oplevelse man skal unde sig selv.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch