Crazy About It

Davines Pasta & Love

Davines netop lanceret denne skønne barberings serie, som består af 3 produkter.

1. Pre-shaving & Beard Oil: Anvendes til at preppe huden og skægget før barbering eller på tørt skæg for at blødgøre og forme det. Som en pre-shave treatment, giver den ekstra beskyttelse til irriteret eller sensitiv hud.
Olien plejer og blødgør, så barberingen glider lettere henover huden. Indeholder 97,8% naturlige ingredienser, silikonefri og dufter fantastisk.

2. Softening shaving gel: En skånsom barbergel, der er velegnet til alle hudtyper. Når produktet masseres ind i huden med hænderne eller en barberkost bliver den til en intens skum, der blødgør huden for en behagelig og effektiv barbering.
Indeholder 85,8 naturlige ingredienser og dufter karakteristisk og sofistikeret af citrus.

3. Aftershave & Moisturizing cream: Fugtgivende postshave til at fuldende den daglige barnering. Cremen tilfører let fugt til huden og er perfekt som det sidste step efter en barbering.
Har en beroligende effekt som er perfekt hvis huden har tendens til at blive rød og iriteret efter barbering. Kan også bruges som en fugtgivende dagcreme.
Indeholder 93,3% naturlige ingredienser og har også en karakteristisk og sofistikeret duft af citrus. Alle produkter er i bæredygtig emballage.
Det er den oplagte julegave til manden der elsker at forkæle sig selv og sin hud med lækre produkter når han barber sig.

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch