Crazy About It

Ny Styler fra Ghd

Ledningsfri styler fra GHD

Forvandl dit liv med det første ledningsfrie glattejern fra Ghd. Ghd præsentere unplugged glattejern i matsort til transportabel, effektiv styling, uanset hvor du er.

Fra fitnesscenteret til aftenens date, fra kontoret til festen - sæt prikken over i'et med Ghd unplugged glattejernet. Med den garanterede ydelse som et almindeligt Ghd-glattejern sikrer dobbeltzoneteknologien med keramiske varmelegemer, at du har en god hårdag hvor som helst og når som som helst. Ghd unplugged glattejernet sikrer optimal stylingtemperatur på 185°C på stylingpladerne og leverer glatte, blanke resultater uden ekstrem varme. Uanset om du frisker et elegant look op efter rejsen eller krøller håret til en aften i byen, behøver du aldrig mere gå på kompromis med dine frisure.

Hybrid co-litium-teknologi med et avanceret, langtidsholdbart litium-ion-batteri oplader det ledningsfrie Ghd glattejern på kun 2 timer for nem styling på farten. Med et kompakt design og opladning fra dit stik, bilen eller laptop er Ghd unplugged glattejernet din nye stylingshelt i hårtasken. Med op til 20 minutter kontinuerlig styling, et eksklutivt rejseetui og flyvenlig teknologi kan du tage din luksuriøse Ghd-stil med dig overalt.

Hold din frisure frisk uden hindringer hvor som helst og når som helst.

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch