It's All About Hair

Vinderen af en make-over

Charlotte Bech havde tilmeldt sig vores nyhedsbrev og blev den heldig vinder af en make-over til en værdi af 1600kr, som var maj måneds gevinst.

Da Charlotte satte sig i stolen hos mig for at blive forkælet, gav hun mig frie hænder til at forandre hende. Jeg valgte at hendes hår skulle være lysere, dels for at skabe lethed i hendes meget kraftige hår, men også fordi det er sommer.

Jeg afrensede først hendes hår for at fjerne den mørke farve hun havde i i forvejen og derefter kom jeg en lys kobberfarve i fra ILLUMINA (Wella) som giver et fantastisk spil i håret. Under hele hendes farvebehandling brugte jeg Olaplex i farven for ikke at skade hendes hår, da Olaplex genopbygger svovlbinderne i håret.

Charlotte er smuk med kort hår og valgte derfor at lave en lækker klipning som hun kan style på flere måder, alt efter humør og tøjstil. Jeg lavede et undercut for at slanke frisuren og fjerne noget af fylden, så den korte frisure virker så let som muligt.

Jeg håber Charlotte bliver rigtig glad for sin nye frisure, jeg synes ihvertfald hun blev lækker og at farven gjorde hun fik en smuk kulør i ansigtet.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch